SQL Restore
Test as a Service

Här är tjänsten för er som vill säkerställa att dina SQL Server backuper fungerar – automatiskt!

När testade du dina backuper senast?

Det är inte roligt att tänka på backup men ännu tristare när behovet att återskapa data dyker upp. Särskilt om man först då upptäcker att den data man faktiskt sparat är föråldrad, ofullständig eller skadad.  Även bland företag som regelbundet tar bra backup, lagrar fortfarande många sin data på samma plats som originalet och förlitar sig på att de fungerar utan att testa om backupen går att återläsa eller hur lång tid det tar.

Denna tjänst hjälper dig att jobba förebyggande och skydda dina data mot förlust och säkra upp kritisk information. Och ser till att allt du behöver finns snabbt tillgängligt igen vid oplanerade driftstopp. Molntjänsten SQL Restoretest as a Service är stabil, säker och automatiserad. Med vår tjänst kan du känna dig trygg med att dina backuper blir testade – och slippa oroa dig för om de fungerar att återläsa.